LogoPracticweb
+(373) 62014704

Cea mai bună echipă doar la noi - Practicweb

Apreciem fiecare dintre clienții noștri, astfel încât serviciul de înaltă calitate este o prioritate pentru noi. Puteți pune întotdeauna întrebările dvs. online sau prin telefon și puteți primi sfaturi detaliate

O echipă de profesioniști monitorizează reaprovizionarea și actualizarea constantă a sortimentului, dezvoltarea promoțiilor și un sistem de reduceri favorabile, informând clienții noștri despre apariția de noi produse. Angajații urmează o pregătire temeinică, își îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele, urmează cursuri și cursuri speciale pentru a ține pasul cu vremurile.

99%
Clienți satisfăcuți
83%
Proiecte pe piața externă
25%
Angajați în străinătate
100%
Calitatea prestării serviciilor

Cât costă și în ce constă prețul promovării site-ului SEO?

Unul dintre principalii factori care determină costul total al promovării site-ului web este amploarea companiei. Promovarea SEO la scară națională va fi mult mai scumpă decât promovarea regională.

Subiectul resursei de Internet promovate determină nivelul concurenței mediului. Dacă o resursă web este promovată pe un subiect extrem de competitiv, atunci ar trebui să înțelegeți că o astfel de promovare vă va costa de multe ori mai mult. De asemenea, atunci când promovați un site SEO, întrebările pentru care are loc promovarea sunt de o importanță deosebită — costul promovării site-ului depinde direct de cuvintele cheie.

Un alt factor care afectează costul promovării site — ului SEO este starea inițială a site-ului-Dacă site-ul este optimizat (optimizare internă) pentru motoarele de căutare. Promovarea optimă și ieftină a site-ului web este posibilă numai dacă resursa de Internet are mai mult de cinci ani, care lucrează la sisteme CMS moderne. Costă mai mult promovarea site-urilor tinere.