LogoPracticweb
+(373) 62014704

Ce este programarea blockchain?

Termenul de „Blockchain” se referă la un lanț de blocuri care sunt interconectate și depind unul de celălalt. În fiecare dintre ele sunt stocate informații, dar ceea ce face ca această soluție să fie unică este faptul că fiecare bloc nu stochează doar informațiile proprii, ci și pe cele ale blocului dinaintea lui. Acest set de date este ceea ce numim hash.
Fiabilitatea Blockchain-ului provine din faptul că nu este posibilă modificarea sau eliminarea informațiilor dintr-un bloc fără a afecta întregul lanț. De aceea, această tehnologie este folosită pentru validarea tranzacțiilor financiare și poate fi folosită în alte segmente care au nevoie de această inviolabilitate.

Alegerea unui limbaj de programare

Înțelegem deja că Blockchain are un potențial mare, dar cum să programați blockchain-ul? O idee bună este să fii familiarizat cu limbajele de programare care sunt utilizate în proiectele care implică Blockchain. Printre acestea sunt:

  • C++
  • Java
  • Solidity
  • Python

De ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți limbajulu de programare blockchain? Răspunsul este că, succesul unei platformare blockchain depinde de limbajul ales.

Atunci când alegeți un limbaj de programare blockchain, această preocupare ar trebui să fie în fruntea listei.
De asemenea, oricine poate adăuga și accesa codul dintr-un blockchain, așa că merită și dezvoltarea codului - și construirea unei rețele - care să suporte volumul de solicitări de la utilizatorii tăi. Nerespectarea standardelor cerute și cedarea presiunii externe din cauza lipsei de versatilitate a unui blockchain poate fi dezastruoasă pentru scalabilitate și dezvoltarea sa viitoare.

Pentru servicii de programare aplicațiilor blockchain, alegeți cu încredere echipa practicweb.md. Avem o echipă de profesioniști, care își cunosc bine munca și vă vor ajuta în tot ce aveți nevoie. Dacă doriți o consultație la unul dintre specialiștii noștri nu ezitați să ne contactați!

Feedback