LogoPracticweb
+(373) 62014704

Aplicații mobile personalizate

Aplicații mobile și marketing

Dacă aveți deja o afacere gata făcută, dezvoltarea unei aplicații mobile va face cu siguranță o participare activă în prosperitatea acesteia. Este mult mai ușor să îndepliniți sarcinile de zi cu zi folosind un smartphone, așa că comenzile vor crește imediat. Vizualizarea informațiilor despre compania dumneavoastră va fi și mai ușoară. Utilizatorii pot face acest lucru aproape oriunde și la un moment convenabil pentru ei.
Astăzi, fiecare companie mare și mică care se respectă are versiuni mobile ale site-urilor web. Crearea de aplicații mobile deschide oportunități de marketing aproape nelimitate. Serviciile sau produsele dumneavoastră direct „în buzunarul” unui potențial client vor avea un impact pozitiv asupra imaginii, ratingului și nivelului de venit. De aceea, merită fără întârziere să comandați dezvoltarea aplicațiilor mobile.


Ce alte beneficii veți obține?

Utilizatorii au încredere mai precisă în acele firme și companii ale căror servicii pot fi comandate direct de pe telefonul lor, cu doar câteva clicuri. Ușurința incredibilă de manipulare, confortul și un minim de timp petrecut încurajează oamenii să devină clienți obișnuiți ai serviciului de telefonie mobilă.
În plus, aplicația descărcată și instalată va deveni un mijloc eficient de comunicare între proprietarul afacerii și clienți. Aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a vă promova afacerea. Tot ce aveți nevoie este să aveți grijă de conținut util și de un nivel decent al propriilor produse.
O aplicație mobilă, dezvoltare căreia depinde de diferiți factori, durează în medie aproximativ trei până la cinci luni.

 

Crearea de aplicații mobile de la zero

Dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitive mobile necesită cunoștințe în domeniul programării. Așadar, pentru a scrie un program pentru Android, trebuie să cunoașteți limbaje precum Java și XML.
Crearea de aplicații pentru sistemul de operare mobil iOS necesită o abordare mult mai complexă. Este necesară cunoașterea multor programe și limbaje de programare diferite.
Dezvoltarea de aplicații mobile în Chișinău este unul dintre cele mai populare servicii. Este de remarcat faptul că sarcinile de dezvoltare de software sunt dificile atât pentru Android, cât și pentru iOS. Prin urmare, cea mai bună soluție ar fi să apelați la profesioniști din domeniul lor.Unde să comandați dezvoltarea unei aplicații mobile?

Dacă aveți nevoie de să comandați crearea de aplicații mobile de înaltă calitate, puteți să o faceți direct de la noi. Avem multă experiență și vom crea exact ceea ce aveți nevoie și consumatorilor le vor plăcea. Dezvoltare de aplicații mobile multiplatformă este potrivită pentru toate platformele: atât iOS, cât și Android. La fel și Windows, Linux, macOS. Dezvoltarea universală este o soluție extraordinară pe care o vom implementa în cel mai scurt timp posibil. Astfel de aplicații au o funcționalitate nelimitată. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne sunați sau să ne trimiteți un e-mail.