LogoPracticweb
+(373) 62014704

Dezvoltare web design

In ce consta crearea unui design de site web?

In compania PracticWeb, serviciul de proiectare a site-ului web consta din urmatorii pasi:

  • Dezvoltarea aspectului site-ului, alegerea unei palete de culori si a diverselor elemente grafice, alegerea unui font, precum si dezvoltarea unui logo.
  • Intocmirea structurii intregului site, vizualizarea si locatia elementelor de tip block, categoriilor, paginilor etc.
  • Proiectarea navigarii pe site astfel incat utilizatorul sa poata "ajunge" cu usurinta la pagina dorita.


Fiecare dintre aceste etape necesita o abordare respectuoasa si concentrare maxima.

 

Utilizabilitatea sau frumusetea?

Utilizabilitatea, dupa cum sugereaza si numele, este usurinta de utilizare a site-ului. Atunci cand proiectati un design, acest factor ar trebui sa fie esential. Solutiile atractive, dar nu functionale, pot reprezenta o problema foarte mare pentru utilizatori.

Designul site-ului trebuie sa fie intuitiv, usor de utilizat si receptiv. Atunci, si numai atunci, utilizatorul va dori sa viziteze site-ul in mod regulat si sa il recomande prietenilor sai.

Fiecare design web ar trebui testat, este recomandabil sa oferiti unei persoane din publicul tinta o incercare de a utiliza noul dumneavoastra design de site web. In acest fel, putem intelege cat de bine functioneaza navigarea si daca site-ul este intr-adevar de inteles pentru o persoana obisnuita.

Servicii de web design

Comandati dezvoltarea unui design unic la cheie de la PracticWeb! Garantam calitate si originalitate, deoarece echipa noastra este profesionista in domeniul lor!